SKI-leverandør aftaler2021-03-15T09:37:58+00:00

PeopleNet er SKI-leverandør

PeopleNet er leverandør for Staten – og Kommunernes Indkøbsservice (SKI), som er det offentliges indkøbsservice og -videncenter inden for en lang række områder, herunder tjenesteydelser og it. SKI udvikler indkøbsaftaler, som sikrer offentlige kunder den bedst mulig kvalitet og aftale med den rette og mest kompetente leverandør, til den bedste pris.

SKI har udarbejdet en forskellige række aftaler, hvoraf PeopleNet er leverandør på to af dem: SKI-02.18 IT-løsninger og -projekter og SKI 02.06 Standard software.

SKI-Ramme aftaler

SKI 02.18. IT-løsninger og -projekter

PeopleNet er blandt de 60 udbydere, som er en del af den 02.18 rammeaftale, som SKI har etableret til brug for It-løsninger og -projekter. Denne aftale er typisk beregnet lidt større projekter, hvor kunden udarbejder en løsningsbeskrivelse og ønsker, at leverandøren påtager sig leveranceansvaret. Dog er det også muligt at foretage anskaffelse ved direkte tildeling så længe, der er tale om hovedsagelig standardydelser med en mindre andel af konsulenttimer.

Som offentlig instans kan du gennem aftalen således gennemføre indkøb ved direkte tildeling eller med miniudbud i forbindelse med et bredt sortiment af it-løsninger og -projekter. Heri indgår blandt andet software, standardaftaler, timebaserede konsulentydelser til udvikling, vedligehold, undervisning mm. Aftalen dækker både over indkøb til nye samt eksisterende systemer, og der kan både købes standardsoftware og udvikling.

Læs mere om SKI 02.18

SKI 02.06 Standard software

Pr. 28. marts 2021træder 02.06 Standard software i kraft, som indeholder standard software til on-prem og cloud scenarier med tilhørende ydelser som rådgivning, implementering, undervisning, support og vedligeholdelse. Aftalen er derved ganske bred i sin anvendelsesform.

Læs mere om SKI 02.06

Det får du adgang til i PeopleNet gennem SKI-aftalerne

Intranetløsningen 365Connect  til Microsoft 365 med tilhørende uddannelse, support og vedligeholdelse

Konsulentydelser  til brug for udvikling, vedligeholdelse mv.

Levetidsforlængelse af legacy systemer, fx. et ældre SharePoint miljø 

SharePoint indholdsmigrering 

Kursusadministrationssystem 

Onboarding-system  (og andre systemer til automatisering af arbejdsprocesser) 

E-learning 

Uddannelse i Microsoft teknologier 

Support  (timer til support) 

VIL DU HØRE MERE OM SKI?

Kontakt Karsten Mottlau på tlf. +45 7021 4445 eller pr. mail kmo@peoplenet.dk

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig snarest.